Getuigenissen

René Mulkers & Sonja Dams
(Opel-garage Mulkers)

Patrick is betrokken bij alle renovatiewerken in onze garage. Het begon bij de vernieuwing van de toonzaal. Daarna tegelde hij de vloer van onze zaak, van burelen tot kantine. Patrick is een verfijnde stielman, die snel werkt maar ook oog heeft voor detail. Wat hij zegt doet hij: een man van zijn woord. Geen wonder dat we hem hebben aanbevolen bij onze twee nichtjes, die binnenkort een eigen nestje bouwen. 


Yves Timmermans & Petra Mousseau

Toen het bedrijf overkop ging dat ons huis zou bouwen zaten we met de handen in het haar. Gelukkig was er Patrick… Hij heeft alles rechtgetrokken. Hij tegelde de vloer beneden, de badkamervloer en de wc’s. Verder plaatste hij de wandtegels, zette hij de trap en legde hij laminaat. Zelfs bij de binnendeuren en de elektriciteit stak hij een handje toe. Naderhand zijn we vrienden gebleven: we spreken nog regelmatig af om iets te gaan eten, samen met de kinderen.


Tom Simonis & Ellen Plugers

Ik ken Patrick als een harde werker, maar ook als een toffe gast. Zijn hulp bij de bouw van ons huis was van onschatbare waarde. Met hem aan onze zijde namen we de vloerbedekking van het hele huis onder handen: van boven, beneden tot  buiten (het terras). Of er nu blauwe steen of parket moest gelegd worden, alles verliep even vlot als nauwkeurig. Zelfs de quasi onmogelijke opdracht om van de keldertrap een veilige trap te maken wist hij tot een goed einde te brengen. Eerlijk gezegd, het resultaat mag gezien worden.


Danny Vaes & Diane Vandermaesen 
(Hobbyshop Vaes)

We schakelden Patrick in om de vloer van onze zaak, Hobbyshop Vaes, te tegelen. Een serieuze klus, want de oppervlakte van onze winkel bedraagt 6000 vierkante meter. Om de hinder voor onze klanten te beperken ging Patrick vooral ’s avonds en ’s nachts aan de slag. Opmerkelijk genoeg heeft onze omzet dus niet geleden onder de renovatiewerken. Toen we ons verleden jaar op de appartementenbouw (immobiliën) stortten, bestond er geen twijfel: ook dit keer deden we beroep op Patrick. Een aangename, rustige mens die alles diplomatisch oplost.


Guido Knaepen & Ida Luwel
(warenhuis Supra)

Toen we op zoek waren naar een vakman contacteerden we Patrick. We kenden hem als klant in onze winkel en hadden al veel positieve geluiden gehoord over zijn werk. Patrick ontfermde zich over de volledige woning: hij legde de vloeren in de living, nam de onderste verdieping voor zijn rekening en plaatste de wandtegels in de badkamer. Twee zaken bleven ons bij: enerzijds was alles perfect op tijd afgewerkt, anderzijds stond Patrick altijd paraat wanneer we hem achteraf iets vroegen. Zelfs 2 jaar na datum ! In de bouwsector is zoiets niet evident (lacht). 


Steph Grosemans
(interieurarchitect)

Patrick en ikzelf zijn op een gegeven moment beginnen samenwerken, na een tip van een bevriende aannemer. Er ontstond direct een warm contact, een vertrouwensband. Hoe ik zijn werk kan samenvatten in één woord? Degelijkheid. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Hij begeleidt je, wijst je op details, denkt mee op de werf. Patrick is kwalitatief gewoon de beste in zijn sector. 


Erwin Willems & Kenzy Franco
(Juwelier Willems)

Wij hebben Patrick onder de arm genomen bij de inrichting van onze juwelierszaak. Hij legde niet alleen de vloer van onze winkel maar bracht ook alle tegelwerken tot een goed einde. Patrick is iemand met oog voor detail. Hij deed zelfs meer dan hij in principe moest doen: om te komen tot één mooi, harmonieus geheel werkte hij de bestaande tegels bij, zodat het volledige plaatje klopte. De werken zijn perfect verlopen, volledig volgens afspraak, mede dankzij de flexibele instelling van Patrick.